Zoek
RSS

Blog

Bekroond met goud
Opmerkingen (0) Bekroond met goud

Het is zoet, zacht, plakkerig en het allerlekkerste met Zwitserse room erin. Weet jij al waar dit over gaat? We hebben het natuurlijk over de echte Zeeuwse bolus. De lekkerste bolussen / of gevulde bolussen vind je bij ons!

Met goud bekroond

Het exacte recept is natuurlijk geheim, m...

Bruisend familiebedrijf
Bruisend familiebedrijf
Bakkerij Jan Schrieks is al 25 jaar een echte Zeeuwse ambachtelijke bakker en altijd een jong en bruisend familiebedrijf geweest en gebleven. Dagelijks worden er inmiddels per dag zo’n 2000 broden gebakken in de bakkerij. Het begon allemaal 25 jaar geleden met de overname van de eerste bakkerij in de Middelburgse J.W. Thibautstraat. In de eerste jaren na de start bestond ons team uit 3 bakkers, 2 winkeldames, 2 zaterdaghulpen en uiteraard de bakker en zijn vrouw. In 1997 besloten we vanwege het succes het naastgelegen pand te kopen, waardoor we de winkel en bakkerij konden vergroten. In Juni 2001 zijn we verhuisd naar het industrieterrein Vrijburg in Vlissingen, de spil van al onze winkels. Als bedrijf wilden we groeien en in 2003 openden we op Achter de Houttuinen in Middelburg een nieuwe vestiging(deze locatie is gesloten in 2014 door de verhuizing naar de Markt in Middelburg.) In 2006 kwam onze locatie in het Vlissingse Papegaaienburg erbij en in 2009 aan de Noordweg in Middelburg.
Kinderfeestjes
Kinderfeestjes
Vier een kinderfeestje in de bakkerij! Deze kinderfeestjes worden gehouden op de dinsdag en woensdagmiddag. In een twee uur durend programma gaan de kinderen o.a.: broodjes maken bolussen rollen tussendoor gaan we iets drinken met een muffin, die de kinderen zelf hebben versierd Wanneer alles in de oven staat, mag de jarige een taart voor 12 personen gaan versieren! Alles wat de kinderen hebben gemaakt, nemen ze mee naar huis. De kosten voor dit twee uur durende feestje zijn € 105,00 met een maximaal aantal van 10 kinderen. Leeftijd vanaf 6 jaar.
Blog archief